Gunroom

Gunroom er det sted hvor vi alle mødes inden og efter skydningen. Vi har forsøgt et indrette Gunroom som en hyggelig lounge. Der er foruden mad & drikke, mulighed for køb af jagtgeværer, beklædning og accessories.

Det er lykkedes os at blive officielle repræsentanter for HOLLAND & HOLLAND inc. således at vi fra Gunroom sælger deres geværer og tilbehør. Vi er glade for samarbejdet og føler os smigret over at de har valgt os.

DELLGREN™ er et nyt jagtbrand, der tilbyder tweedklæder samt læderaccessories i bedste kvalitet. Vor skrædder i England syer jakker, breeks og skydeveste på bestilling i 15 udvalgte tweeds, som man frit kan vælge i mellem. Foruden de mange tweeds kan man eksempelvis designe sin egen jakke via fire forskellige farver inderfór, tre forskellige typer knapper, forskellige farver på inderkrave. Udover dette kan man selv afgøre hvorvidt jakken skal være med eller uden quilted fór. Alle jakker er syet med vind og vand afvisende membran.

Sandsynligheden for at man således bestiller en unik jakke, som ingen anden har, er derfor ret stor. Efter bestilling leveres jakken færdigsyet 4-6 uger senere.

Lædervarer i topkvalitet kan ligeledes bestilles. Patrontasker, patronkufferter, geværkufferter og geværfutteraler kan bestilles udført i klassisk stil af den formodentlig bedste læderproducent pt. i England.

Hvis man ønsker detaljer der afviger fra det viste producerer vi det på bestilling.